Program cabinete

Luni - Vineri: 09 - 19
Sambata: 09 - 12 ( la nevoie)
Duminica: Inchis

Programari online

Faceti o programare

O simplă consultaţie stomatologică este mai importantă decât crezi

De la job la manichiură, de la vocabular la profilul de social media, nu există societate fără acele etichete care îi rezumă pe cei din jur la stereotipuri. Punem atâta preț pe etichete, încât te-ai aștepta ca zâmbetul, una din cele mai vizibile etichete, să se afle mai sus pe lista de priorități a românilor. Însă, dimpotrivă, o consultatie stomatologica nu se bucură de aceeași popularitate precum alte considerente estetice.

1. Bolile parodontale pot fi prevenite printr-o simplă consultatie stomatologica de rutină.

Acele dureri insuportabile de dinți care nu te lasă să dormi? Acel abces inestetic și dureros de care îți amintești cu fiecare îmbucătură? Toate ar fi putut eliminate chiar de la rădăcină printr-un simplu control. Echipa Liodent Clinique recomandă o consultatie stomatologica de rutină o dată la 6 luni. Când simptomele incipiente sunt scăpate de sub control, acestea pot conduce foarte rapid la infecții și boli grave precum parodontita. Spre exemplu, o carie dentară tratată din timp poate fi eliminată cu ușurință și cu un cost mai scăzut. In schimb dacă tratamentul nu e timpuriu, această carie netratată poate conduce la pierderea dintelui.

2. Copiii pot fi cu ușurință influențați de stilul de viață al adulților din jur și astfel pot ignora la rândul lor imperiozitatea consultului stomatologic.

Pe lângă puterea exemplului, părinții mai dețin și obligația morală de a nu insufla copiilor frica de dentist. Da, este benefic pentru copii să își vadă părinții că își periază dinții cu religiozitate și că utilizează ața dentară, însă nu e de ajuns. Este binecunoscută tendința copiilor de a imita, astfel încât trebuie încurajate vizitele periodice la dentist prin puterea exemplului.

3. Familiarizează-te cu specialistul la care apelezi prin consultații periodice pentru a evita rezultate nesatisfăcătoare mai târziu.

Este important ca medicul tău stomatolog să îți cunoască istoricul medical și să personalizeze cel mai bun tratament pentru tine. Acesta va întocmi o fișă individuală prin care este detaliat statusul tău medical și starea generală de sănătate. Cunoașterea problemelor tale dentare pe termen scurt și lung și a preferințelor tale cu privire la tratament contribuie enorm la eficientizarea acestuia. Astfel dentistul poate realiza apoi un plan de tratament și îți poate oferi un preț estimativ.

Echipa Liodent Clinique consideră ca o consultaţie stomatologică reprezintă fundamentul igienei orale corespunzătoare, alături de periajul dinților și utilizarea aței dentare. Dacă îți pasă de aspectul tău dar și de sănătatea ta, atunci îți recomandăm să prioritizezi programările la stomatolog. Zâmbetul tău și stima de sine îți vor mulțumi mai târziu.

Oferta pentru clienti noi

Programeaza-te acum, iar prima consultatie este gratuita