Clinica

Despre noi

Clinica & misiune

Mai intai au aparut ideile. Apoi visele au trezit imaginatia. Imaginatia m-a indeamnat la actiune. Iar rezultatul actiunii se cheama LIODENT CLINIQUE

LIODENT este o clinica medicală inedită ce oferă servicii de Medicină Dentară şi Medicină Generală Specializată şi unde pacienţii nu aşteaptă la rând, ci beneficiază de un tratament special. ’’Vrem să schimbăm atitudinea pacienților, transformându-i în prietenii noștri‘’

CLINICA este situată in Sibiu pe strada Zaharia Boiu nr. 7, si are o echipă de specialişti a căror misiune îmbină experienţa cu devotamentul.

Misiunea noastră este aceea de a oferi profesionalism, confort maxim, atenţie individualizată, respect, comunicare și responsabilitate. O echipă competentă, care îmbină experiența cu devotamentul, vă stă mereu la dispoziție cu servicii de calitate!

Vă invităm să ne treceți pragul. Așa ne veți descoperi și vom căpăta încrederea dumneavoastră. Investiția făcută până acum și colaborarea cu specialiști recunoscuți în Sibiu ne fac să credem că vom atrage atenția asupra noastră.

În prezent, echipamentele pe care le deținem asigură efectuarea investigațiilor și tratamentelor pe care le avem în portofoliu. Microscopul dentar, laserul dentar si celelalte echipamente permit intervenții de o acuratețe ridicată, ușurând munca medicilor și scurtând durata tratamentelor, în condiții de siguranță pentru pacienți.

PERSEVERENTA, TENACITATEA SI CREDINTA CA SE POATE SI LA NOI !!!

Principii si Valori

Specialistii nostri sunt dornici de a vă cunoaște și de a vă avea ca pacienți. Sunt entuziaști, într-o continuă perfecționare și dorință de afirmare. Tratăm pacientul, nu boala. Aceasta este politica noastră.

Conducerea clinicii

Echipa de profesionisti

Dr. Lorelai Bilinschi

Dr. Lorelai Bilinschi

Dr. in Stiinte Medicale, Medic Medicina Generala
Plasmolifting – Med. Generala / Stomatologie
Manager Clinica
Dr. Oleg Dobrovolschi

Dr. Oleg Dobrovolschi

Dr. in Stiinte Medicale
Medic Stomatolog, Competenta Implantologie
Manager Administrativ

Testimoniale

Ce spun clienti

Oferta pentru clienti noi

Programeaza-te acum, iar prima consultatie este gratuita